Vacature – Aulamedewerker/ovenist

Voor ons Team Uitvaarten zijn we i.v.m. pensionering op zoek naar een nieuwe collega. Lees hieronder de vacature, of print de vacature.

Over Uitvaartstichting Hilversum

Uitvaartstichting Hilversum beheert de begraafplaatsen Bosdrift, Zuiderhof en de Noorderbegraafplaats, en het Crematorium Hilversum. De uitvaartstichting is onderverdeeld in drie teams: Team Uitvaarten, Team Groen en de Administratie. Met in totaal 20 medewerkers is de Uitvaartstichting een kleine, platte en informele organisatie. Onze belangrijkste waarden zijn: kwaliteit, mooie natuur, rust en service. Juist omdat wij een stichting zijn, kunnen wij tijd en aandacht geven aan iedere familie en uitvaartondernemer. Servicegerichtheid en respect voor onze medemens staan zeer hoog bij ons in het vaandel!

De Uitvaartstichting Hilversum kenmerkt zich door een team hardwerkende enthousiaste mensen, divers qua leeftijd, ervaring en levensinstelling. We denken in mogelijkheden, gaan als team nieuwe uitdagingen aan en vinden een goede sfeer erg belangrijk. Als collega’s vinden we verantwoordelijkheid nemen, op elkaar kunnen rekenen en voor elkaar inspringen erg belangrijk.

Wat houdt de functie in?

Je maakt onderdeel uit van Team Uitvaarten (totaal vijf medewerkers) en werkt op alle locaties en in het crematorium.

De functie bestaat uit de volgende onderdelen:

• Begeleiden van de uitvaartondernemer en de familie bij het laatste afscheid
  • Zorgdragen voor een goed verloop van de afscheidsplechtigheid en zo nodig regelend en coördinerend optreden
  • Voorbereiden en uitvoeren van audiovisuele presentaties bij afscheidsplechtigheden
  • Verzorgen van crematies, inclusief oven-werkzaamheden
  • Voorlichting en advies geven aan (nieuwe) uitvaartondernemers en families over de mogelijkheden bij de Uitvaartstichting Hilversum. Je bent hierin echt ook ons ‘gezicht’.
  • Diverse met de functie verband houdende werkzaamheden, zoals controle op de vereiste documenten, het registreren van bijzonderheden, het opruimen en schoonmaken van de aula’s;

Wie ben jij?

• Je bent gecertificeerd ovenist, of bereid dit certificaat te behalen
  • Je bent servicegericht en gastvrij. Dit is een zeer dienstverlenende functie, waarbij jij als gastheer of gastvrouw het verschil kan maken
  • Je bent digitaal onderlegd
  • Je bent flexibel qua inzet en bereid onregelmatig te werken: overdag, in de avonduren en in de weekenden op zaterdagen en zondagen
  • Je bent bereid dagelijks bij te willen leren, zowel inhoudelijk als persoonlijk
  • Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
  • Je bent vrolijk, enthousiast en hebt inlevingsvermogen
  • Je oordeelt niet, je verwondert je slechts.

Wat bieden wij?

Het gaat in eerste instantie om een functie voor 24 tot 32 uur per 1 juni 2021, of eerder in overleg. Je wordt ingeschaald in schaal 3B volgens de CAO Uitvaartbranche. De hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Je krijgt voldoende mogelijkheden om te groeien. Ook is een groei in meer uren mogelijk te zijner tijd.

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 1 april je motivatiebrief en curriculum vitae naar onze directeur Anita van Loon via avanloon@uitvaartstichtinghilversum.nl

NB: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.