Vacature – Administratief Medewerker (partime)

Vijver bij aula Begraafplaats en Crematorium Zuiderhof

Uitvaartstichting Hilversum beheert de begraafplaatsen Bosdrift, Zuiderhof en de Noorderbegraafplaats, en het Crematorium Hilversum. Voor onze locatie Zuiderhof (begraafplaats en crematorium) zoeken wij een zelfstandig Administratief Medewerker. Je bemant het kantoor op de Zuiderhof. Dat betekent dat je zowel administratieve, als communicatieve en representatieve taken hebt. Daaronder valt: een baliefunctie, uitvaartadministratie, facturatie, het aannemen van telefonische meldingen (circa 1 keer per 6 weken in het weekend telefoondienst), beheren van post en e-mail, het uitgeven van as.

Wie ben jij?

• Je bent communicatief vaardig en representatief
  • Je bent cijfermatig sterk en kunt goed met nieuwe software omgaan
  • Bij voorkeur ervaring met AFAS (of vergelijkbare financiële software)
  • Ervaring met MS Office (Word, Outlook, Excel)
  • Foutloos Nederlands in spraak en schrift
  • Diploma op MBO-niveau
  • Je bent sensitief en kunt goed met mensen omgaan, zoals uitvaartleiders, leveranciers maar ook mensen die net een dierbare zijn verloren.

Wat bieden wij:

• Een parttime baan (0.6 fte) bij een kleinschalige organisatie
  • Aanvang per 1 januari 2022 (of eerder in overleg)
  • Salariëring conform de Uitvaart CAO
  • Opleiding & cursussen
  • Zelfstandige functie op een unieke locatie

Wil jij het nieuwe gezicht van de Zuiderhof worden? Stuur dan uiterlijk 1 oktober je CV en een motivatiebrief naar onze directeur Anita van Loon via avanloon@uitvaartstichtinghilversum.nl

Over Uitvaartstichting Hilversum

Uitvaartstichting Hilversum beheert de begraafplaatsen Bosdrift, Zuiderhof en de Noorderbegraafplaats, en het Crematorium Hilversum. De uitvaartstichting is onderverdeeld in drie teams: Team Uitvaarten, Team Groen en Administratie. Met in totaal 20 medewerkers is de Uitvaartstichting een kleine, platte en informele organisatie. Onze belangrijkste waarden zijn: kwaliteit, mooie natuur, rust en service. Juist omdat wij een stichting zijn, kunnen wij tijd en aandacht geven aan iedere familie en uitvaartondernemer. Servicegerichtheid en respect voor onze medemens staan zeer hoog bij ons in het vaandel!

De Uitvaartstichting Hilversum kenmerkt zich door een team hardwerkende enthousiaste mensen, divers qua leeftijd, ervaring en levensinstelling. We denken in mogelijkheden, gaan als team nieuwe uitdagingen aan en vinden een goede sfeer erg belangrijk. Als collega’s vinden we verantwoordelijkheid nemen, op elkaar kunnen rekenen en voor elkaar inspringen erg belangrijk.

NB: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures