Corona-update

Met ingang van 25 september 2021 gelden er geen restricties meer in de uitvaartbranche. Dat betekent dat afscheidsplechtigheden bij Uitvaartstichting Hilversum weer ‘terug naar normaal’ kunnen. Dat betekent: géén coronatoegangsbewijs, geen verplichte registratie, geen gezondheidscheck en geen vaste zitplaatsen meer.

Wel vragen we van onze gasten en medewerkers om zich aan de basisregels te blijven houden: handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten. Wij zullen zelf zorgdragen voor goede luchtventilatie in de binnenruimtes.

Het huidige aantal gasten dat we kunnen ontvangen, per ruimte/locatie:

Aula Zuiderhof: 100 gasten

Ontvangstruimte De Einder: 50 gasten, eventueel meer als men ook buiten gasten wil ontvangen

Aula Noorderbegraafplaats: 50 gasten, eventueel meer als men ook buiten gasten wil ontvangen