Op 10 december: Op Rouwtour: Ameline & Wendy

De een maakt theater en zingt erover, de ander schreef een boek. Allebei met dezelfde missie: rouw beter bespreekbaar maken. In deze voorstelling neemt het koppel, theatermaker Wendy Hoogendijk en socioloog Ameline Ansu, jullie mee in de rollercoaster rondom rouw. Een programma met muziek, theater en een goed gesprek met de zaal. Ongemak, humor, verdriet en warmte; alles komt voorbij.

Over Wendy
Wendy Hoogendijk (1987) is theatermaker, presentatrice en zangeres. Met haar solovoorstelling ‘Radiostilte’ tourde ze de afgelopen jaren door het land. Een voorstelling over rouw en liefde. Haar nummers rondom dit thema zijn te beluisteren op Spotify. Daarnaast is ze werkzaam als zingende dagvoorzitter, (tv) presentatrice en regisseert ze voorstellingen met bijzondere doelgroepen.

Over Ameline
Ansu (1987) is socioloog en schreef het boek ‘Van harte gecondoleerd’ over rouw voor jongvolwassenen; zonder zwart randje. Daarnaast is zij maker en presentatrice van de podcast ‘Rouwrituelen’ (NPO Radio1) en voert als moderator regelmatig gesprekken met grote groepen over dit thema. Haar missie: rouw beter bespreekbaar te maken. Het mag allemaal wel een tandje luchtiger.

Deze voorstelling heeft al in landelijke theaters gestaan en deze prachtige voorstelling, met veel ruimte voor interactie, zal op zondagmiddag 10 december op de zolder van aula Bosdrift worden gespeeld.
Op 10 december om 15:00 uur op de Bosdrift met aansluitend gelegenheid om na te praten in de Huiskamer van Springer met Wendy en Ameline.

Er zijn maximaal 60 kaarten. Entree is gratis.

Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl