Evenementen

Naast afscheidsplechtigheden, organiseren we ook graag andere evenementen op onze mooie locaties. Momenten waarbij mensen even stil kunnen staan bij iemand die ze hebben verloren. Of momenten om even te verdwijnen in de mooie omgeving of sfeervolle muziek.

Op deze pagina publiceren we alle evenementen die we organiseren, dus hou het in de gaten en zet het in de agenda! Als er meer informatie beschikbaar is of komt, zal dat ook gecommuniceerd worden!

16 december 2021, 15:30-17:30 uur: Herdenking voor de Molukse Gemeenschap op Begraafplaats Zuiderhof. Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl

25 januari 2022, 19:30-21:30 uur: Troostworkshop knuffelstenen vilten van kunstenares Elsie le Coq in het café van de Bosdrift. Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl (max 6 deelnemers, toegang gratis)

1 februari 2022, 19:00-21:00 uur: Avond vol Licht: jaarlijks terugkerend event waarbij wij alle mensen herdenken die in Hilversum en omgeving aan Corona zijn overleden of overleden zijn in Corona tijd. Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl

20 februari 2022, 14:00-17:00 uur: Muzikale middag op de zolder van de Bosdrift. Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl

4 juni 2022, 19:30-22:30 uur: Jongeren Rouwcafé op de zolder van de Bosdrift: een avond speciaal voor jongeren die iemand hebben verloren. Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl

15 augustus 2022: Jaarlijkse Indië Herdenking op de Noorderbegraafplaats

11 & 12 september 2022: Open Monumentendag. Rondleidingen op al onze locaties! Aanmelden via aanmelden@uitvaartstichtinghilversum.nl

11 december 2022: Wereld Lichtjesdag: voor ouders die hun kind hebben verloren.

Dagelijks kunt u ook tussen 10 en 16 uur binnenlopen in ons rouwcafé aan de Bosdrift, voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor, of juist wat stilte.

Wilt u op de hoogte blijven van onze andere evenementen, volg dan deze website of bekijk social media. Wij zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Uitvaartstichting Hilversum, meer dan afscheid alleen