Ontmoet ons team

Wij zijn er voor u

Anita

Anita

Directeur

Anita is sinds september 2019 directeur van Uitvaartstichting Hilversum.
"Ik ben een vrouw met een sterke verbindingskracht. Ik ben een dienstbaar leider, een mensenmens en een netwerker. Ik realiseer me waar het leven echt over gaat. En ik hoop vanuit mijn rol als directeur van Uitvaartstichting Hilversum, ervoor te zorgen, dat wij als Uitvaartstichting staan voor authenticiteit, voor echtheid. En dat alles wat we doen, hiervan een afspiegeling is. Heeft u vragen, opmerkingen? Bel me gerust. Ik ben er voor u!"
Voor meer Anita zie www.anitavanloon-levenskunst.nl

Gert-Jan

Gert-Jan

Service manager

Na 10 jaar bij een uitvaartondernemer gewerkt te hebben, kreeg hij -zoals hij zelf zegt- een nieuwe kans. Gert-Jan is vanaf 1 april 2017 in dienst van Uitvaartstichting Hilversum. Hij is begonnen als aula medewerker en ovenist. "In de tussentijd heb ik mijn certificaat gehaald voor de oven en heb mijn diploma gehaald voor de graafmachine. Vanaf 1 januari 2020 ben ik service manager geworden en ben breed inzetbaar zowel als voor de buiten- en de binnendienst. Dat geldt voor zowel op de Bosdrift, Noorderbegraafplaats en Zuiderhof. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat het altijd uitdagend is."

Judith

Judith

Boekhoudkundig medewerker

Judith is een administratieve duizendpoot. U ziet haar meestal bij ons aan de balie of u krijgt haar aan de telefoon. Naast de boekhouding is zij voornamelijk superuser van het adminstratiesysteem UitvaartSuite. Judith is van alle markten thuis.

Leon

Leon

Manager hospitality

Leon werkt ruim 20 jaar in de uitvaartbranche en na 18 jaar als uitvaartbegeleider in het Gooi en omstreken te hebben gewerkt, heeft hij in februari 2019 de overstap gemaakt naar de Uitvaartstichting Hilversum. Leon is gek op deze locatie die zich bevindt op een prachtige plek in Hilversum. De functie die hij daar bekleed is aulamedewerker /ovenist. Als aulamedewerker bedient hij de geluidsinstallatie en assisteert hij de uitvaartbegeleider waar nodig is. Als ovenist bedient hij de crematieoven en begeleidt hij het crematieproces. Leon: "Hoe raar het misschien ook klinkt, maar voor mij een geweldig beroep, welke ik met hart en ziel uitvoer."

Annuska

Annuska

Medewerker administratie uitvaarten

Annuska verzorgt samen met haar collega’s de administratie van de Uitvaartstichting Hilversum. Daarnaast denkt zij met de nabestaande en/of uitvaartverzorger mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
"Het bieden van een vrolijke lach en een luisterend oor is soms al voldoende."

Evelien

Evelien

Medewerker administratie uitvaarten en asuitgiften

Evelien is verantwoordelijk voor de asuitgifte en de administratie hier van. Zij kan u alles vertellen over de vele bestemming voor het as van de overledene. Zij begeleidt u bij verstrooiing, urnenplaatsing of neemt met u een kijkje in onze urnenwinkel. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van de prachtige urnen waar Evelien u nog meer over kan vertellen.

Caroline

Caroline

Aula medewerker / Ovenist

Caroline is geboren en getogen in Nijkerk. Met veel plezier en enthousiasme heeft zij 25 jaar in de zorg gewerkt. Door de totale verandering in de visie op zorg, is voor haar het moment gekomen om de verandering aan te gaan. "De opleiding tot uitvaartbegeleider heb ik bij Après la Vie gevolgd en aansluitend een aantal jaren als uitvaartbegeleider gewerkt. Toen er een vacature bij de uitvaartstichting kwam, heb ik gesolliciteerd. Tot op de dag van vandaag geniet ik van dit werk en vind ik het prettig om in dit team te mogen werken."

Anne

Anne

Aula medewerker / Ovenist

Anne werkt sinds september 2017 bij de Uitvaartstichting. "Dit werk brengt mij dichter bij de mens waarbij ik letterlijk een stukje zorg uit handen kan nemen tijdens een moeilijke en emotionele periode. Het geeft mij veel voldoening om nabestaanden en uitvaartondernemers optimale service te bieden en de ruimte te geven om een warm en liefdevol afscheid te houden."

Jan Willem

Jan Willem

Aula medewerker / Ovenist

Na ruim drie decennia gevlogen te hebben bij KLM, ben ik nu ‘geland’ bij de Uitvaartstichting Hilversum. Als medewerker van Team Uitvaarten mag ik een bijdrage leveren aan iets dat er werkelijk toe doet in een mensenleven: afscheid nemen van een dierbare.

De dynamische werkomgeving (veel in de schone buitenlucht!), de waardevolle ontmoetingen en de mogelijkheid om op een prachtige, groene locatie te werken maken dat ik me erg thuis voel hier!

Jolande

Jolande

Aula medewerker / Ovenist

Jolande is 1 september 2020 in dienst gekomen in Team Uitvaarten van de Uitvaartstichting. Ze past uitstekend in ons team!

Ron

Ron

Medewerker team groenonderhoud

Ron is al meer dan 40 jaar werkzaam voor de begraafplaats Zuiderhof en met zijn ervaring vindt hij het fijn om zijn kennis en ervaringen door te geven aan de jonge generatie. Ron staat altijd klaar voor nabestaanden om hen te begeleiden bij het uitzoeken van een graf of om ze de juiste weg te wijzen.

Rik

Rik

Medewerker team groenonderhoud

Rik is een van onze jongere medewerkers die graag het vak hovenier wil leren. Rik heeft al veel ervaring ondanks zijn leeftijd maar is leergierig en vindt het iedere dag weer heerlijk om op Zuiderhof te werken en tegelijkertijd te genieten van de flora en fauna. Rik kent als echte vogelaar werkelijk iedere vogel en vertelt hier graag over. Rik is gastvrij en loopt graag met u over de begraafplaats als u vragen of opmerkingen heeft.

Hans

Hans

Medewerker team groenonderhoud

Hans is werkzaam op de Noorderbegraafplaats. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud van het groen op deze mooie begraafplaats. Ook is Hans de man die graag werkt met machines en hier ook veel verstand van heeft. Hans begeleidt de jongere generatie door zijn kennis en ervaring met hen te delen.

Geronimo

Geronimo

Medewerker team groenonderhoud

Geronimo is een van onze jongste collega‘s. Hij werkt op de Noorderbegraafplaats maar is ook met regelmaat te vinden op de Bosdrift of de Noorderbegraafplaats. Geronimo vindt het heerlijk om te leren van zijn senior collega’s en dat pakt hij ook snel op.

Daan

Daan

Medewerker team groenonderhoud

Daan werkt 2 dagen op de Zuiderhof maar komt ook graag op de Noorderbegraafplaats en de Bosdrift. Met zijn drone heeft Daan prachtige impressies gemaakt van onze drie begraafplaatsen. Deze filmpjes staan bij onze locaties op deze website. Daan is multi inzetbaar en een enthousiaste medewerker van team groen.

Noah

Noah

Medewerker team groenonderhoud

Noah is in 2019 in dienst gekomen bij de Uitvaartstichting Hilversum. Hij heeft al een tijd ervaring als stagiaire vanuit de Gooise Praktijkschool en hij heeft zich ontwikkeld tot een fijne collega. Noah werkt meestal op de Zuiderhof.

Michael

Michael

Medewerker team groenonderhoud

Michael werkt sinds voorjaar 2021 part-time voor de Uitvaartstichting, op Begraafplaats Zuiderhof. Hij heeft de opleiding Groen volbracht aan de Gooische Praktijkschool. Een zeer gedreven nieuw jong lid van ons team!

Alex

Alex

Medewerker team groenonderhoud

Alex is een echte ‘groen’ man die het liefst met zijn handen werkt. Hij heeft al veel ervaring opgedaan bij de Tomingroep. Sinds januari 2020 is hij werkzaam op Begraafplaats Zuiderhof.

U kunt onze medewerkers een email bericht sturen via info@uitvaartstinghilversum.nl