Ontmoet ons team

Wij zijn er voor u

Anita

Anita

Directeur

Anita is sinds september 2019 directeur van Uitvaartstichting Hilversum.
"Ik ben een vrouw met een sterke verbindingskracht. Ik ben een dienstbaar leider, een mensenmens en een netwerker. Ik realiseer me waar het leven echt over gaat. En ik hoop vanuit mijn rol als directeur van Uitvaartstichting Hilversum, ervoor te zorgen, dat wij als Uitvaartstichting staan voor authenticiteit, voor echtheid. En dat alles wat we doen, hiervan een afspiegeling is. Heeft u vragen, opmerkingen? Bel me gerust. Ik ben er voor u!"
Voor meer Anita zie www.anitavanloon-levenskunst.nl

Judith

Judith

admin. medewerker

Judith is een administratieve duizendpoot. U ziet haar meestal bij ons aan de balie of u krijgt haar aan de telefoon. Naast de boekhouding is zij voornamelijk superuser van het adminstratiesysteem UitvaartSuite. Judith is van alle markten thuis.

Leon

Leon

Manager hospitality

Leon werkt ruim 20 jaar in de uitvaartbranche en na 18 jaar als uitvaartbegeleider in het Gooi en omstreken te hebben gewerkt, heeft hij in februari 2019 de overstap gemaakt naar de Uitvaartstichting Hilversum. Leon is gek op deze locatie die zich bevindt op een prachtige plek in Hilversum. De functie die hij daar bekleed is aulamedewerker /ovenist. Als aulamedewerker bedient hij de geluidsinstallatie en assisteert hij de uitvaartbegeleider waar nodig is. Als ovenist bedient hij de crematieoven en begeleidt hij het crematieproces. Leon: "Hoe raar het misschien ook klinkt, maar voor mij een geweldig beroep, welke ik met hart en ziel uitvoer."

Gert-Jan

Gert-Jan

Service manager

Na 10 jaar bij een uitvaartondernemer gewerkt te hebben, kreeg hij -zoals hij zelf zegt- een nieuwe kans. Gert-Jan is vanaf 1 april 2017 in dienst van Uitvaartstichting Hilversum. Hij is begonnen als aula medewerker en ovenist. "In de tussentijd heb ik mijn certificaat gehaald voor de oven en heb mijn diploma gehaald voor de graafmachine. Vanaf 1 januari 2020 ben ik service manager geworden en ben breed inzetbaar zowel als voor de buiten- en de binnendienst. Dat geldt voor zowel op de Bosdrift, Noorderbegraafplaats en Zuiderhof. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat het altijd uitdagend is."

Jolande

Jolande

Aula medewerker / Ovenist

Jolande is 1 september 2020 in dienst gekomen in Team Uitvaarten van de Uitvaartstichting. Ze past uitstekend in ons team!

Thierry

Thierry

Aula medewerker / Ovenist
Annuska

Annuska

Medewerker administratie uitvaarten

Annuska verzorgt samen met haar collega’s de administratie van de Uitvaartstichting Hilversum. Daarnaast denkt zij met de nabestaande en/of uitvaartverzorger mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
"Het bieden van een vrolijke lach en een luisterend oor is soms al voldoende."

Evelien

Evelien

Medewerker administratie uitvaarten en asuitgiften

Evelien is verantwoordelijk voor de asuitgifte en de administratie hier van. Zij kan u alles vertellen over de vele bestemming voor het as van de overledene. Zij begeleidt u bij verstrooiing, urnenplaatsing of neemt met u een kijkje in onze urnenwinkel. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van de prachtige urnen waar Evelien u nog meer over kan vertellen.

Simone

Simone

Medewerker groen en administratie

Simone heeft na 2 jaar in het groenteam van de Bosdrift te hebben gewerkt zich ontpopt tot duizendpoot want sinds juli 2023 ondersteunt ze namelijk ook team Administratie.

karin

karin

Medewerker Asuitgifte

Karin werkt sinds mei 2023 2 dagen per week op de Zuiderhof. Daar verzorgt ze uitgiftes van de as maar beantwoordt ook vragen van bezoekers, geïnteresseerden die binnen komen op het kantoor.

Carolien

Carolien

Aula medewerker / Ovenist
Ilona

Ilona

Team Uitvaarten/Ovenist
Caroline

Caroline

Aula medewerker / Ovenist

Caroline is geboren en getogen in Nijkerk. Met veel plezier en enthousiasme heeft zij 25 jaar in de zorg gewerkt. Door de totale verandering in de visie op zorg, is voor haar het moment gekomen om de verandering aan te gaan. "De opleiding tot uitvaartbegeleider heb ik bij Après la Vie gevolgd en aansluitend een aantal jaren als uitvaartbegeleider gewerkt. Toen er een vacature bij de uitvaartstichting kwam, heb ik gesolliciteerd. Tot op de dag van vandaag geniet ik van dit werk en vind ik het prettig om in dit team te mogen werken."

Thierry

Thierry

Aula medewerker / Ovenist
Alex

Alex

Medewerker team groenonderhoud

Alex is een echte ‘groen’ man die het liefst met zijn handen werkt. Sinds januari 2020 is hij werkzaam op Begraafplaats Zuiderhof.

Rik

Rik

Medewerker team groenonderhoud

Rik is een van onze jongere medewerkers die graag het vak hovenier wil leren. Rik heeft al veel ervaring ondanks zijn leeftijd maar is leergierig en vindt het iedere dag weer heerlijk om op Zuiderhof te werken en tegelijkertijd te genieten van de flora en fauna. Rik kent als echte vogelaar werkelijk iedere vogel en vertelt hier graag over. Rik is gastvrij en loopt graag met u over de begraafplaats als u vragen of opmerkingen heeft.

Geronimo

Geronimo

Medewerker team groenonderhoud

Geronimo is een van onze jongste collega‘s. Hij werkt op de Noorderbegraafplaats maar is ook met regelmaat te vinden op de Bosdrift of de Noorderbegraafplaats. Geronimo vindt het heerlijk om te leren van zijn senior collega’s en dat pakt hij ook snel op.

Daan

Daan

Medewerker team groenonderhoud

Daan werkt 2 dagen op de Zuiderhof maar komt ook graag op de Noorderbegraafplaats en de Bosdrift. Met zijn drone heeft Daan prachtige impressies gemaakt van onze drie begraafplaatsen. Deze filmpjes staan bij onze locaties op deze website. Daan is multi inzetbaar en een enthousiaste medewerker van team groen.

Els

Els

Medewerker team groenonderhoud

Els is een van de twee dames in het groen. Ze heeft een scherp oog voor detail en zorgt voor een keurige begraafplaats Bosdrift.

Noah

Noah

Medewerker team groenonderhoud
Max

Max

Medewerker team groenonderhoud

U kunt onze medewerkers een email bericht sturen via info@uitvaartstinghilversum.nl