Begrafenis Blaricum

Bent u op zoek naar een begrafenis in de omgeving Blaricum? Slechts een paar kilometer verder biedt Uitvaartstichting Hilversum u de keus uit drie verschillende begraafplaatsen.

Begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Zuiderhof ligt aan de Hoorneboegse heide welke deel uitmaakt van het Goois natuurreservaat. Het aanzicht van begraafplaats Zuiderhof is groots opgezet. Het heeft een plein, omgeven door een zes meter hoge zuilengalerij. En versiert met een fontein.

Begraafplaats Zuiderhof

Noorderbegraafplaats

De Noorderbegraafplaats is een stijlvolle en ruimtelijke begraafplaats. Bij het betreden van deze locatie loopt u langs de Berlagevijver, door de ingang. De monumentale lanen met bomenrijen begeleiden u vanaf het open centrale veld naar de verschillende, in kleine opgedeelde, velden. De kleine grafvelden worden omlijst door groene hagen en opgaande beplanting. Vanuit de aula kijkt u uit over de groene kern van de begraafplaats. De straatkant is vanuit de aula onzichtbaar.

Islamitische begraafplaats

Begraafplaats Bosdrift

Begraafplaat Bosdrift is een groene begraafplaats die een zeer rustige sfeer met zich meebrengt. Bij binnenkomst loopt u langs paden waaraan de graven liggen. Het aanzicht van deze begraafplaats is stijlvol en eenmaal op de begraafplaats voelt u de intieme sfeer van deze plek. De begraafplaats is zo ingedeeld dat de stukken grond in de vorm van druppels liggen.  Sinds kort bestaat de mogelijkheid tot natuurbegraven op de Bosdrift. U kunt hierover meer informatie opvragen via 035-6210960 of info@uitvaartstichtinghilversum. https://www.uitvaartstichtinghilversum.nl/natuurbegraven/

Entree Begraafplaats Bosdrift