Wat was uw ervaring bij ons?

Hoe heeft men het bezoek bij ons ervaren? U leest het hier.

“Zie met hoeveel zorg en liefde de medewerkers van Uitvaartstichting Hilversum dit werk doen!”

Dochter van de overledeneVia een e-mail vol liefde

“Ik was vanmiddag op de Noorderbegraafplaats. Op ieder graf lag een rode roos en een waxinelichtje.”

Deze zijn geplaatst n.a.v. de herdenking oorlogsslachtoffers op 7 mei jl. (Polar Bears).

Meindert TepperPromotie en projecten Dudok Architectuur Centrum

Thank you so much for spreading my Mother’s ashes and placing her plaque at the memorial site. I feel now that she has a final resting place.  I appreciate very much the photographs you have sent to me.  Thank you again for taking the time and care to keep me informed in these troubled times.

Heel erg bedankt voor het verspreiden van de as van mijn moeder en het plaatsen van haar plaquette op de herdenkingsplaats. Ik voel nu dat ze een laatste rustplaats heeft. Ik waardeer de foto’s die u mij hebt gestuurd zeer. Nogmaals bedankt voor het nemen van de tijd en zorg om mij op de hoogte te houden in deze moeilijke tijden.
Michele

Na een lang ziekbed is onze moeder overleden. Zij was altijd dol op Dudok dus de keus om de crematie te laten plaatsvinden op Zuiderhof was niet moeilijk. We hebben er geen moment spijt van. We werden keurig opgevangen in de aula. Alles was perfect geregeld. Na de uitvaart hadden we condoleance in de ontvangstruimte vlakbij. Vriendelijke mensen en zeer verzorgd. Hartelijk dank namens de familie.

Familie Bakker Crematie van onze moeder

De wijze waarop u de sessie heeft geleid de vorige week, was buitengewoon plezierig en professioneel. Namens onze familie dank daarvoor! Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden en dat is belangrijk bij zo’n laatste stap.

AnoniemBedanktekst aan een van onze medewerkers na een asverstrooiing

Wij bieden u een plek om troost te zoeken en in uw eigen tempo te kunnen rouwen.

Uitvaartstichting Hilversum, meer dan afscheid alleen