Route naar locaties van de Uitvaartstichting Hilversum

Crematorium Hilversum / Zuiderhof

Adres: Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum

>> Directe link naar onze locatie in Google Maps

Met de auto

Vanaf de A27 neemt u afslag 33. Bij het stoplicht slaat u linksaf. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij het volgende stoplicht slaat u linksaf. Na ongeveer 400 meter slaat u rechtsaf de Kolhornseweg op. U vindt de ruime parkeerplaats vervolgens na 500 meter aan de linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Hilversum neemt u bus 104 richting Nw Loosdrecht. U stapt uit op de J.H Meijerstraat. Als u in de richting van de bus doorloopt, vindt u ons na 2 minuten aan uw linkerhand.

Noorderbegraafplaats

Laan 1940-1945 2
1222 NL Hilversum

Directe link naar deze locatie op Google Maps 

Met de auto
Vanuit Amsterdam: Neem de A1 naar de Hilversumseweg/N525 in Laren en neem afrit 9. Sla rechts af naar de Snelliuslaan en dan bevindt zich de Noorderbegraafplaats aan de rechterhand. Parkeermogelijkheid op het terrein is beperkt maar in de omliggende straten kunt u prima parkeren.
vanuit Utrecht:
Vanaf de A27 en A1 neemt u afrit 9 naar Laren. Volg de N525 die overgaat in de Johannes Geradtsweg. Ga rechts op de Snelliuslaan en voorbij de vijver rechts is de ingang van de begraafplaats.

NB: Indien u gebruik maakt van navigatie is het aan te raden de bushalte Stephensonlaan aan te houden. Vanaf daar ziet u de begraafplaats al.

Met het openbaar vervoer U kunt vanaf station Mediapark lopend (ca. 5 minuten) naar de Noorderbegraafplaats. Of naar Hilversum centraal, en dan de bus 107 richting Blaricum via Mediapark naar station Mediapark.

Zie ook https://9292.nl/reisadvies

Begraafplaats Bosdrift

Bosdrift 12
1215 AL Hilversum

Met de auto:
Directe link naar Google Maps

vanuit richting Amsterdam: vanaf A1 de A27 richting Hilversum afslag 33/Tergooi. Houdt rechts aan en vervolg de weg over de Diependaalselaan tot de afslag naar rechts naar de Bosdrift. Het wordt op de ANWB borden aangegeven. Vanaf Utrecht:

Vanuit richting Utrecht: Vanaf de A27 afslag 33 Hilversum/Tergooi
Houdt links aan! En vervolg de weg over de Diependaalselaan tot de afslag naar rechts naar de Bosdrift. Het wordt op de ANWB borden aangegeven.

Met Openbaar Vervoer: vanaf station Hilversum neemt u bus 104 richting nw Loosdrecht, halte Oude Haven, dan loopt u terug de Bosdrift op en ligt de begraafplaats aan uw rechterhand.