Avond vol Licht op 1 februari 2023

Op woensdag 1 februari 2023 organiseren we een Avond vol Licht, vanaf 19 uur in de aula van Zuiderhof. We zetten dierbaren die niet meer bij ons zijn in het licht en samen herdenken we ze. Deze avond wordt omlijst met muziek en woord van Luizter.

Wij organiseren een herdenkingsavond, dit jaar binnen in de aula, op onze prachtig uitgelichte begraafplaats. Op verzoek van onze oud-burgemeester Pieter Broertjes laten wij elk jaar op 1 februari een herdenking plaatsvinden. In eerste instantie voor al diegenen die in Corona tijd, of aan Corona, een dierbare hebben verloren. Maar dit jaar staan wij stil bij iedereen die verlies kent in zijn of haar leven. En nodigen wij u uit uw dierbare muzikaal in het licht te zetten.

Wij herdenken met u, al die dierbaren die wij dagelijks missen in ons leven. U wordt welkom geheten door het team van Uitvaartstichting Hilversum. Er zullen wat woorden gesproken worden en daarna zullen wij muzikaal de overledenen herdenken. Het muzikale duo LUIZTER zal met woord en muziek het programma invullen.

U wordt ontvangen met een kop thee of koffie, u krijgt allen een kaars bij binnenkomst en na afloop is er gelegenheid om bij het graf van uw dierbare deze kaars te branden of deze kaars mee naar huis te nemen. Zo ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, nog wat informeel na te praten en te genieten van het prachtige licht rond onze aula, en op onze begraafplaats.

Het officiële programma begint om 19.15 uur en zal zo rond 21.30 uur zijn afgelopen
Avond vol licht flyer 2023